Üdvözöljük weboldalunkon

Cégünk 1996 óta működik, ez idő alatt sok tapasztalatot gyűjtöttünk az ajtó- és ablakgyártás területén. 8-10 fővel dolgozunk 300 m2-es asztalosműhelyünkben, mely Vecsésen, a Liszt Ferenc utca 5. szám alatt található. Ajtóink és ablakaink itt megtekinthetők.

2004 tavaszán bevezetésre került cégünknél a német Leitz-tipusú ablakgyártó szerszám, amely Európában a legújabb technológiának számít. Az ezzel gyártott ablakoknak és ajtóknak festését is elvállaljuk, ez nagy mértékben növeli élettartamukat. 2005 végén pedig pályázat elnyerésével hat új gépet vásároltunk, hogy ezekkel még hatékonyabb munkát végezhessünk.

Ajtóinkat és ablakainkat lucfenyőből és hossztoldott boroviból gyártjuk. Szabvány mérettől eltérően egyedi darabokat külön megrendelésre is vállalunk. Gyártási határidőnk a megrendeléstől számítva 3-4 hét. Nyílászáróink beszerelését is vállaljuk, ablakcserék esetén falbontás nélkül. Igény esetén spaletta gyártását is vállaljuk. A helyszíni felmérés és árajánlat készítés ingyenes. Cégünk faszárítóval is rendelkezik, ami lehetővé teszi a megbízható és minőségi belső ajtó gyártását.